Duminica 28 Aprilie

Patronul localului din Cluj, unde platoul cu carne e 6000 de lei, ironii către un TikTok -er: ”Hai acasă, că îți dau 1500 euro la spălat vase” - VIDEO


Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, proprietarul restaurantului unde se vinde un platou cu carne de vită cu 6000 de lei, a intrat în vizorul vloggerilor de pe TikTok, platformă pe care a ”inundat-o” cu clipuri de promovare.

Mirciulică Gordon, care s-a autointitulat Regele Gordon, a postat un clip injurios, în care susținea că 6000 de lei pentru un platou de carne este un preț jignitor. ”Să-ți iei lumânări de toți banii”, i-a urat acesta politicianului, folosind un un limbaj colorat. 

Avram Gal nu s-a lăsat mai prejos și i-ar fi lăsat un mesaj, considerat ironic de românii de pe TikTok: ”Hai acasă, că îți dau 1500 euro/ lună la spălat vase”.

Gordon i-a replicat că el câștigă 3000 de euro. ”Pe bune, tu chiar ai tupeu să îmi răspunzi, după ce bag review -uri la mâncarea aia a ta de c..t”, a comentat Gordon. 

Șeful PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, vinde platoul de vită suflat cu aur cu 6000 de lei, la restaurantul pe care îl are în Cluj-Napoca și a devenit vedetă națională. Platoul cu carne de vită a ajuns la 6000 de lei, pentru că este suflat cu aur. Clujenii care au văzut imaginile au făcut ironii.

Comentarii Facebook