Zodia care va avea noroc cu carul la sfârșitul anului 2022. Vara va aduce schimbări majore în parcursul astral al acestor nativi


Finalul anului 2022 va fi unul foarte bun și plin de noroc pentru unele zodii. Ceea ce a început ca o mare dezamăgire, se va transforma într-un mod nemaivăzut. Unii nativi vor cunoaște căile abundenței divine și vor avea noroc triplu. Următorul trimestru le va asigura parcursul către un sfârșit de an prolific. Bani, dragoste, carieriă, toate se vor alinia. Aceste zodii trebuie doar să-și deschidă sufletul către lucruri noi. Cei cu inima deschisă vor fi auziți de univers. 

Taur

Comparativ cu majoritatea anului 2021, în 2022 vei fi pe val, în special în a doua jumătate a anului! Multe dintre tensiunile pe care le-ai experimentat ar trebui să se relaxeze odată cu începerea anului și ar trebui îmbunătățite după septembrie, când va avea loc o schimbare planetară majoră. Acest lucru îți va permite apoi să te relaxezi și să te bucuri de munca pe care ai depus-o, pentru a construi baze solide pentru viitorul tău. Aceste teme se referă în special la chestiuni interne, familiale și de proprietate care au fost proeminente de la mijlocul anului 2020.

Gemeni

Schimbările de energie sugerează că acesta va fi un an esențial pentru Gemeni, în special începând cu septembrie. Implicarea ta cu ceilalți va fi un punct culminant major, aceasta include căsătoria și parteneriatele de afaceri. Indicațiile susțin puternic relațiile pe tot parcursul anului 2022 și sugerează că acestea vor fi reciproc avantajoase. Unii dintre voi pot călători pe distanțe lungi, în timp ce alții vor începe o nouă etapă în viață, care vă va deschide căi la care nu ați visat niciodată. Modificările pozitive ale relațiilor sunt probabil sub această influență.

Balanță

Până la sfârșitul lunii august se pare că accentul pe prieteni, grupuri și copiii altor oameni va continua. Această concentrare înseamnă uneori că lucrați mai mult la menținerea acestor zone ale vieții voastre, dar, în același timp, construiți baze solide în ele. Este posibil să vă lipsească un prieten sau să decideți să părăsiți un grup cu care ați fost implicat de mult timp. Prietenii noi vor fi probabil în viața ta mulți ani. Dezvoltările pozitive și puternice sunt indicate cu aceste persoane de la sfârșitul lunii iulie până la mijlocul lunii august, căci sprijinul lor va fi important pentru dezvoltarea limitelor voastre financiare. Uneori trebuie să vă lăsați purtat de val, dacă faci ce îți place, universul te va observa cu siguranță, potrivit stirilekanlad.ro. 

Comentarii Facebook