Ziua Timpului la Photo Romania Festival: 800 de ceasuri într-o expoziție specială

 

O expoziție cu peste 800 de ceasuri distincte, perfect funcționale, produse în 14 țări de pe trei continente este una dintre surprizele pregătite de organizatorii Photo Romania Festival. 

 

Expoziția, găzduită la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, reunește o parte a colecției de ceasuri deținute de familia clujeană Gașpar și va fi vernisată în 16 mai, de la ora 18.00, în prezența unor invitați speciali, specialiști în fizică, psihologie și teologie, care vor povesti cum este perceput timpul prin prisma profesiilor lor.

 

În același timp, o perspectivă fotografică asupra trecerii timpului va fi oferită de ”Liquid Art” („Artă lichidă”), expoziția germanului Markus Reugels, care a folosit fotografierea de mare viteză pentru a ”îngheța” milisecunde și a prezenta ipostaze unice ale apei. 

 

Ambele expoziții vor putea fi vizitate la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei în perioada 16 mai – 2 iunie. Pe perioada festivalului, între 16 și 25 mai, expoziția este deschisă între orele 10 și 21, iar între 26 mai și 2 iunie  - luni, marți, joi și vinere între 10 și 16, iar miercuri de la 12 la 18. Accesul la expoziții se realizează contracost, prețul unui bilet fiind de 1,5 lei.

Comentarii Facebook