Cursă contra cronometru pentru Tom Cruise la premiera noului său film. Va fi în trei țări, pe două continente, în aceeași zi



Celebrul actor american Tom Cruise va fi prezent pe 28 mai la Londra, Paris şi New York pentru a asista la trei premiere consecutive ale celui mai recent film al său, "Edge of Tomorrow".

Starul hollywoodian şi colegii săi de distribuţie vor participa, pe 28 mai, la o veritabilă cursă contra contrometru şi vor fi prezenţi în trei ţări într-un interval de 24 de ore. Evenimentul va debuta la Londra, la ora locală 07.00, şi se va încheia la New York, cu o proiecţie programată la ora locală 23.59, informează contactmusic.com.

Acţiunea peliculei regizate de Doug Liman este plasată într-un viitor apropiat, când Pământul este atacat de o rasă extraterestră, iar personajul William Cage, interpretat de Cruise, primeşte o misiune aproape sinucigaşă.

Protagonistul este ucis în doar câteva minute după ce intră în luptă, însă este prins într-un fel de buclă a timpului, care îl obligă să retrăiască aceeaşi bătălie brutală, însă, cu fiecare luptă, el devine tot mai curajos şi mai abil, capabil să îşi înfrunte adversarii invadatori, alături de o luptătoare din Forţele speciale americane, Rita Vrataski, interpretată de Emily Blunt.

Tom Cruise (51 de ani) este unul dintre cei mai apreciați actori de film de la Hollywood, fiind cunoscut atât pentru filme care au făcut furori la box office, precum "Misiune: Imposibilă", cât și pentru filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

Comentarii Facebook