Ziua Copilului, sarbatorita si la Iulius Mall Cluj


Ziua Copilului va fi sarbatorita, miercuri, 1 iunie, si la Iulius Mall Cluj printr-o serie de jocuri si concursuri, care vor avea loc in parcarea exterioara a centrului comercial.
 
"Intre orele 12 si 18, copii pot fi partasi la jocuri nonformale: sarituri cu coarda de la ora 12.00, desene pe asfalt de la ora 13.00, elastic de la ora 15.00 si cursa cu stafeta de la ora 17.00, un atelier de constructie jucarii, face-painting, donatii jucarii, un atelier de creatie si un workshop Zumba. Parintii se pot implica in acelasi workshop Zumba si intr-un atelier de gatit Bio-Casa Bio (de la ora 18.00). Organizate de "Alternativa Sociala si Capital Uman" si IULIUS MALL, evenimentele rasplatesc cu premii participantii: consultatii medicale gratuite, abonamente la notemari.ro, jucarii educationale, insigne, dulciuri bio, diplome si cosuri cu fructe si legume", a declarat Gabriela Dobos, PR Assistant Iulius Mall.

Si magazinele din centrul comercial s-au pregatit pentru acest eveniment special si vor organiza o serie de evenimente speciale.

Comentarii Facebook