Zilele Janis, in perioada 20-22 septembrie! Concerte Krypton, Vita de Vie, Emeric Imre & Gabi Ghita si Directia 5


O serie de concerte speciale vor fi organizate in cluburile din "lantul" Janis in perioada 20-22 septembrie, cand se implinesc patru ani de la deschiderea primului club.

"In 21 septembrie 2011 se implinesc patru ani de la deschiderea primului local din 'lantul' Janis, legendarul deja Janis club de pe strada Eroilor nr.5. Le multumim zecilor de mii de clienti care ne-au trecut pragurile in acest timp printr-un festival, care va deveni anual: Zilele Janis", a declarat Mihai Opris, reprezentant Janis.
 
Editia I va aduce, intre 20 si 22 septembrie 2011, patru trupe romanesti: Krypton (in 20 septembrie, in Janis la Stuf), Vita de Vie (21 septembrie, Janis Club), Emeric Imre & Gabi Ghita (22 septembrie, BCJ-Stuf) si Directia 5 (22 septembrie, in My Way).

Primele trei concerte vor fi gratuite, doar o consumatie modica, iar la Directia 5, care va canta in proaspat renovatul My Way, posesorii de carduri Janis si Janis Cafe, emise pana in 5 septembrie 2011, vor plati doar 25 de lei, jumatate din pretul intreg.

Concertele incep la ora 22.00.

Comentarii Facebook