Zilele Culturale Maghiare 2012: Concert de jazz, în premieră, în Turnul Bisericii Sfântul Mihail

 

Programul evenimentelor care au loc sâmbătă, 18 august, cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare, este încărcat. 

 

La ora 9.00, în curtea Liceului Apáczai de pe str. Kogălniceanu va demara Concursul Gastronomic. La ora 10 se va face un tur al Cimitirului central, cu ghidaj în limba română – grupul se reunește la intrarea în cimitir – iar de la ora 11, un tur al orașului, tot cu ghidaj în română – întâlnirea e în fața Rectoratului UBB.

 

Între orele 11.00 și 18.00, puteți participa la atelierul de prelucrat sticla al lui Szalma Zsolt, în curtea Liceului Reformat de pe str. Kogălniceanu, unde puteți veni cu tuburi de neon uzate sau sticle pentru a le refolosi cu ajutorul meșterului. De la 11 la 14 și 15 la 17, în grădina Bisericii Reformate vor avea loc demonstrații de tras cu arcul, aruncarea lăncii, aruncarea crucii de luptă.

 

La ora 12.00, începe pe scena mică a festivalului Prezentarea ansamblurilor participante la Festivalul de Dans și Muzică Populară ”Sf. Ștefan”. 

 

La ora 17.00 debutează seria de concerte clasice și jazz: Transylvanian Saxophone Quartet cântă la Biserica Reformată, iar Neumarkt Brass Band concertează în premieră în Turnul Bisericii Sf. Mihail.

 

La ora 20.00, în Piața Unirii are loc recitalul lui Presser Gábor și Rúzsa Magdi.

 

Vezi cum arata Clujul de la inaltime, din turnul bisericii "Sfantul Mihail" - VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook