Duminica 20 Septembrie

Zilele Clujului 2017: Vom avea parte de teatru stradal alături de compania Famous Art

 

Spectatorii de la Zilele Clujului vor fi conectați prin artă, fiind invitați să participe la cel mai impresionant spectacol de teatru stradal.

 

Compania Famous Art, creatorii de spectacol, zâmbete și, totodată, cei care reușesc de patru ani consecutiv să transforme Clujul în cea mai mare scenă a teatrului stradal, promit să ne uimească prin cel mai grandios spectacol de până acum. Personajele care ne-au fascinat și ne-au adus zâmbete pe chip până în prezent au fost: Bufonii Regali, Statuile Vivante, dintre care unele chiar levitează într-un mod miraculos, fascinantele personaje pe catalige, mult îndrăgitul Om Oglindă și spectacolul cu roboți, VATRIOM. Pe lângă toate acestea, anul acesta s-au născut personaje noi, iar unele din ele străbat dincolo de imaginația privitorilor.

 

Ne-am propus ca anul acesta să ducem toate spectacolele la un alt nivel. Prin multă muncă, perseverență și desigur, imaginație, mâinile iscusite ale echipei noastre au creat noi spectacole, chiar mai îndraznețe decât creațiile anterioare. Sperăm să fascinăm toți privitorii, mici și mari, și să aducem magie și fantezie în viața lor!”, au transmis creatorii de la Famous Art. Ei au promis cea mai impresionantă paradă de până acum, unde vor fi prezentați în premieră Giganții Impletium și chiar și Copaci Vii!

 

Clujenii sunt așteptați în Piața Unirii pentru a vedea toate aceste minunății și a pătrunde în lumea fanteziei alături de personajele unice si spectacolele prezentate de acești tineri talentați.

 

Proiect organizat de Famous Art  și susținut de Vodafone România, în cadrul evenimentului "Zilele Clujului" organizat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook