”Winter Party” pe Pârtia Feleacu, în acest weekend



În acest sfârșit de săptămână va avea loc un eveniment inedit pentru iubitorii sporturilor de iarnă și nu numai.

Sâmbătă, 21 februarie, de la ora 14, începe Feleacu Winter Party, pe Pârtia Teleschi Feleacu.

Se va organiza un concurs de freestyle în care cei mai buni snowboarderi și schiori vă vor uimi cu trick-urile lor pe kickerele și rail-urile din snowpark-ul pârtiei. Detalii despre orarul competiției și despre taxa de înscriere a participanților se găsesc pe pagina de facebook a Partiei Teleschi Feleacu.

Feleacu Winter Party înseamnă „Barbeque on the slope”, zonă de chill-out cu canapele și DJs ai unuia dintre cele mai tari cluburi din oraș, care vor anima atmosfera, atât pe pârtie, cât și în cadrul pensiunii Teleschi.

Feleacu Wiunter Party este parte a petrecerilor de promovare Electric Castle și o avanpremieră pentru cel mai așteptat eveniment al iernii, organizat de Booha Bar - Snowride, din 7 până în 14 martie, din Puy-Saint-Vincent, în Alpii Francezi.

Feleacu Winter Party este și o petrecere, dar și un prilej prin care administratorii pârtiei vor să le mulțumească clujenilor pentru susținerea și participarea lor pe tot parcursul sezonului rece la evenimentele hibernale de pe Pârtia Telelschi Feleacu.

Comentarii Facebook