Vlăduța Lupău, dezvăluiri sincere despre greul prin care a trecut înainte să devină celebră: „Mâncam la cantină acolo”


Îndrăgita artistă Vlăduța Lupău a făcut dezvăluiri despre modul în care se descurca cu banii atunci când nu era celebră. Iată cât cheltuia vedeta pe zi și ce primea de la părinții săi!

Pe vremea când era studentă în Cluj, artista ducea o viață modestă. Părinții ei nu i-au alocat un buget prea mare, iar ea trebuia să se descurce singură.

„Mai mult de 50 de lei pe săptămână eu nu am primit niciodată, până am terminat facultatea. Nu știu cine s-ar fi descurcat cu 50 de lei pe săptămână. Motorina ne-o băga de acasă, ca să ne ajungă Cluj-Șimleu, nu mai mult, ca să facem noi plimbări prin Cluj cu mașina”, a povestit Vlăduța Lupău.

De asemenea, artista a mai mărturisit că și atunci când a plecat să studieze în Italia, resursele ei au fost destul de limitate. Aceasta era nevoită să mănânce de la cantină, iar când nu putea să facă asta, mânca conserve.

„Când am mers în Italia, cu bursă Erasmus, stăteam în căminul ăla plătit din banii universității, mâncam la cantină acolo și tot timpul, când mergeam la masa, la cantină, îmi mai puneam câte o chiflă, ceva în ghiozdan, să am ce mânca și seara sau dimineața. Cumpăram conserve de fasole, de legume și ne făceam chestii”, a mai spus Vlăduța Lupău.

Comentarii Facebook