Mesaje savuroase la un bloc din Cluj! Cum se amenință vecinii cu slujbe: „Care ai luat ghiveciul, să-l aduci înapoi” - FOTO


Viața la bloc nu este lipsită de provocări. Fie că este vorba de petreceri zgomotoase, parcare, animale de companie sau probleme legate de cheltuielile comune, conflictele sunt o normalitate a junglei urbane, acolo unde mulți oameni cu opinii și stiluri de viață diferite sunt nevoite să împartă aceeași metri pătrați. 

Un conflict cu mesaje savuroase a apărut între vecinii unui bloc din cartierul Mărăști. Aici vecinii se amenință cu „slujbe” nemulțumiți că le-a dispărut ghiveciul sau că alții folosesc apa din beciul comun pe bunul lor plac. 

„Hoțul furat de alți hoți… păgubașii sunt vinovați de furt de apă din beciul blocului și li s-a furat un ghiveci și au pus această foaie cu speranța că ghiveciul va fi returnat. Dar i s-a răspuns pe măsură. 

În Mărăști pe Aurel Vlaicu 38 bloc v8 sunt pierderi foarte mari de apă din cauza hoților ce folosesc apa din beci pentru bunul lor plac. Apa care nu are contor și administratoarea blocului nu face nimic în privința asta”, ne-a transmis clujeanul care a văzut mesajele lăsate.

„Atenție. Care ai luat ghiveciul să-l aduci înapoi. Dau slujbe!!!” - se arată pe prima foaie lăsată la locul dispariției ghiveciului.

„Ei, lăsați, nu ne dați idei. Dacă dau alții slujbe pentru cei care fură apă???”, a fost replica „hoțului de ghiveci”. 

597224f3-a89f-4b32-b07e-31a2bf7bf0d6.jpeg

Comentarii Facebook