Vlăduța Lupău, criticată de fani pentru că vrea să-și vândă hainele: „Ei bine, și banii mei sunt munciți”


Vlăduța Lupău și-a luat prin surprindere fanii, asta după ce a mărturisit că vrea să își vândă hainele. Interpreta  a fost criticată de gurile rele care au susținut că ar trebui să le doneze, nu să le vândă.

După ce a postat anunțul că vrea să își vândă hainele și să facă un cont special pentru acest lucru, Vlăduța Lupău a fost criticată de gurile rele, iar aceștia au spus că ar trebui să le doneze în loc să le vândă pe motiv că are bani.

Eu chiar îmi dau de lucru. Am primit mesaje de la voi și m-ați întrebat de ce nu donez hainele, că la "banii mei" și de ce le vând. Ei bine, și banii mei sunt munciți și unele haine au fost destul de scumpe ca să ajungă la cineva care nu le apreciază sau nu are unde să le poarte, efectiv.'', a declarat Vlăduța Lupău pe contul ei personal de Instagram.

Vedeta a reacționat imediat comentariilor răutăcioase și a dezvăluit că a mai donat haine și că nu au fost apreciate. Artista a mărturisit că s-a gândit să le vândă deoarece unele sunt noi și au eticheta pe ele.

Poate dau rochie care a fost câteva mii de lei și persoana respectivă la care eu aș dona rochia nu are unde să o poarte. Am donat la un moment dat multe pachete cu haine de-ale mele sau Adi și nu au fost apreciate, poate nu au fost brandurile preferate ale voastre, habar nu am.

M-am gândit să le vând, dar dacă mă enervez nu le mai vând. Uite așa le țin eu în dulap, dar totuși parcă le-aș vinde. Am unele cu etichetă pe ele, sunt noi, nepurtate și nu le vând la prețul la care le-am luat.'', a mai spus Vlăduța Lupău, potrivit Spynews.

Comentarii Facebook