Miercuri 1 Februarie

Vladimir Drăghia, marele câștigător al EXATLON. Va dona tot premiul de 100.000 de euroConcursul Exatlon s-a încheiat, miercuri seară, iar marele câștigător este ultimul reprezentant al echipei ”Faimoșilor”, actorul Vladimir Drăghia.

Marea finală a fost transmisă aseară, pe Kanal D, iar marele câștigător al premiului de 100.000 de euro, ales prin votul publicului, a fost actorul Vladimir Drăghia.

Cu toate acestea, vedeta a ales să doneze întreaga sumă organizației MagiCamp. Un mesaj în acest sens a apărut și pe pagina de facebook a artistului, chiar înainte de finală.

Marea finală bate la ușă și aduce cu ea premiul de 100000 de euro pe care, dacă îi câștigă, Vladimir îi va dona taberei MagiCAMP. Aceasta comunitate de oameni minunați organizează tabere pentru copiii cu afecțiuni oncologice și copiii care au suferit arsuri grave. Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale și psihologii specializați se îngrijesc ca micuții să aibă parte, timp de o săptămână, de distracție cu ateliere de muzica, teatru, pictura, parc de aventura, bălăceală în piscină și multe alte activități care costă foarte mult împreună cu toate îngrijirile necesare.

Vara trecuta, Vladimir a vizitat tabăra MagiCAMP pentru a doua oară și a încercat să aducă zâmbete pe fețele copiilor care au suferit arsuri grave.
Prima data, în 2015, el s-a întâlnit cu copii care sufereau de afecțiuni oncologice.

Mă bucur ca a ajuns până aici și e atât de aproape să-și îndeplinească visul de a ajuta MagiCAMP să aducă bucurie în sufletele copiilor loviți de boli crunte și alte nenorociri.

Am visat de curand că Vladimir m-a întrebat ce-mi doresc, iar eu i-am răspuns că vreau să ajungă în finală. El mi-a spus că vrea să zboare. Stiu că zborul e metafora ajutorului pe care el vrea să îl ofere copiiilor prin MagiCAMP și sper ca asta sa fie răsplată efortului făcut în ultimele cinci luni – Alice“, este mesajul de pe Facebook.

De asemenea, Drăghia a făcut un gest frumos și față de adversarul său din finală, ”Războinicul” Ionuț, care lupta pentru a strânge bani de nuntă și pentru o casă. Actorul s-a oferit să îi plătească adversarului său toate cheltuielile pentru nuntă.


Comentarii Facebook