VIDEO - Rapperul Kanye West anunţă că va candida la preşedinţia SUA în 2024. Cântăreţul „lucrează deja la campanie”


Rapperul american Kanye West, cunoscut sub numele de Ye, și-a anunțat duminică 20 noiembrie, intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 2024 din Statele Unite, scrie Agerpres. Kanye West a dezvăluit că va vinde hanorace de la Balenciaga, Adidas și Gap pentru 20 de dolari, după ce mărcile de modă au rupt legăturile cu rapper-ul, în urma comentariilor sale antisemite, relatează The Independent

Totuşi, pare că hanoracele nu vor fi vândute în forma lor originală. Kanye a explicat, în timp ce oferea un tur prin atelierul său din Los Angeles, că le-a tăiat şi le-a modificat, adăugând pe ele sigla Ye24, care semnalează candidatura sa la preşidinţa SUA în 2024.

Kanye și-a anunțat candidatura la președinția SUA în 2024. Rapperul a fost văzut în clip alături de comentatorul de extremă dreapta Milo Yiannopoulos, în care artistul se referea la el ca fiind managerul său de campanie.  „Acesta este Milo chiar aici, lucrând la campanie”, se aude în filmarea distribuită de rapper. „Este un anunț?”, îl întreabă Yiannopoulos pe Kanye, „Bănuiesc că este. Mulțumesc, accept”, a răspuns artistul. Cameramanul îl întreabă apoi pe rapper: „Deci, candidezi?” „Da”, răspunde artistul. „Este simplu, pentru că nimeni nu-mi poate spune, ar trebui să spui asta, nu ar trebui să spui asta, știi? Doar ne îndreptăm spre viitor”, a mai adăugat. 

Controverse recente privind declaraţiile sale antisemite

Rapperul s-a aflat în ultima perioadă în centrul unor intense controverse din cauza declaraţiilor sale antisemite repetate.

Instagram şi Twitter i-au restricţionat temporar conturile luna trecută, în timp ce producătorul german de echipament sportiv Adidas a anunţat că încheie colaborarea sa cu Kanye West, punând capăt fabricării produselor din marca Yeezy a rapperului american.

Colaborarea dintre Adidas şi starul hip-hop din Statele Unite a fost multă vreme una dintre cele mai profitabile din industria modei. West a scris duminică pe Twitter că postează pentru a testa dacă contul său funcţionează, apoi a scris „Shalom :)” într-un alt tweet.


Comentarii Facebook