Vineri 7 Octombrie

VIDEO. Angajată să cânte la nunta fostului ei iubit care a înşelat-o, o tânără le-a întins o „capcană” mirilor


O tânără angajată să cânte la nunta fostului ei iubit, care a înşelat-o după o relaţie de câteva luni, timp în care s-au şi mutat împreună, le-a oferit mirilor o surpriză care a devenit virală pe TikTok, scrie Antena 3.

Alexandra Starr, o tânără artistă din California, SUA, urmărită de peste 230.000 de oameni pe TikTok, a povestit într-un clip video momentul în care a fost angajată să cânte la nunta fostului ei iubit. Acesta s-a căsătorit chiar cu fata cu care a înşelat-o. Cântăreaţa a explicat că atunci când şi-a dat seama la nunta cui va cânta a realizat că este un "semn", dar şi ocazia perfectă pentru a se răzbuna, notează sursa citată. 

Alexandra Starr a povestit că a avut o relaţie de cinci ani cu cel la nunta căruia urma să cânte. Cei doi au locuit împreună, iar după cinci ani, tânăra şi-a dat seama că bărbatul a fost infidel, moment în care a încheiat relaţia. 

La nunta celor doi, artista şi-a ascuns faţa, a stat cu spatele la invitaţi şi a găsit şi alte metode pentru a nu fi deconspirată până în momentul în care a început să cânte. Chiar şi melodia a fost aleasă special pentru a-l demasca pe mire: Carrie Underwood - Before He Cheats (n.r. înainte să înşele). Cei doi tineri căsătoriţi au început să danseze, iar când şi-au dat seama de "capcană" au confruntat-o pe cântăreaţă, iar aceasta a luat un pahar de apă şi i l-a aruncat în faţă bărbatului. Clipul video postat de artistă pe TikTok a avut 5,5 milioane de vizualizări.

Comentarii Facebook