Semne că trăieşti o poveste de dragoste karmică. Bioenergoterapeut: „Vine ca trăsnetul, dar trebuie să avem ochi”


Trecând dincolo de simpla pasiune, are loc o relație karmică atunci când simțiți un sentiment intens de familiaritate cu un alt suflet. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre legăturile karmice şi despre cum ne putem da seama că trăim o poveste de dragoste karmică.

„Întâlnirile karmice înseamnă că oamenii s-au mai întâlnit şi în alte vieţi. Sub orice grad de rudenie. Nu este obligatoriu să fi fost soţ şi soţie. Au de făcut un bilanţ al unei karme, unul lângă altul. De a învăţa o lecţie.

De exemplu, Vărsător şi Taur. Vărsătorul vine lângă Taur pentru a-l învăţa să trăiască frumos. Taurul este mai muncitor, el este cel care va asigura liniştea şi bunăstare în această familie. Vărsătorul îl învaţă să trăiască frumos. Sunt lecţii de învăţat karmice. 

Avem de învăţat lecţia iubirii, iertării. De exemplu, poţi să ai un copil pe care l-ai mai avut şi nu te-ai descurcat cu el. Sau tu ai greşit în faţa părinţilor. Şi aşa au rămas lucruri nerezolvate.

Aceste lucruri karmice nu vin doar pe căsătorie, ci vin sub mai multe forme. Vin în relaţii de prietenie, colaborare. Sunt şase zodii care se lipesc două câte două.

Este o puternică legătură încă de la prima întâlnire între Vărsător şi Taur.

Nu este obligatoriu să rămânem toată viaţa unul lângă altul. Pot trăi 5 ani frumoşi. E posibil să ne întâlnim altă mare iubire şi în a doua parte a vieţii.

Relaţie karmică Scorpion-Gemeni - Scorpionii sunt foarte ataşaţi, iar Gemenii vin cu o libertate. Îi învaţă libertatea pe Scorpioni.

Relaţia karmică Rac-Capricorn. Racul îl temperează pe Capricorn. Îl învaţă ordinea şi de a ceda. Îl învaţă pe Capricorn ce înseamnă viaţa de familie. Ce înseamnă să fii un om fidel. Capricornul va ştii să pună valoare pe unele lucruri mici.

Relaţia karmică Leu-Fecioară. Este o relaţie frumoasă. Fecioara vine cu stabilitate, pe când Leul este mai năzdrăvan.

Relaţiile karmice vin pur şi simplu. Ele vin ca trăsnetul, dar e important să avem ochi. ", a spus Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, pentru Antena 3. 

Comentarii Facebook