Veste șoc la Peninsula: Dragonforce și Kaiser Chiefs nu vor mai cânta


Organizatorii de la Peninsula au anunțat că două capete de afiș ale festivalului, Dragonforce și Kaiser Chiefs, nu vor mai cânta pentru că unul dintre sponsori nu și-a îndeplinit promisiunile financiare.

"Concertele Kaiser Chiefs şi Dragonforce, programate pe 18, respectiv 19 iulie la Festivalul Peninsula au fost anulate. Cauza acestui deznodământ nefericit a fost un potenţial sponsor care nu şi-a îndeplinit promisiunile financiare către organizatorii Peninsula. Dorim să precizăm că trupele şi managementul lor nu poartă nicio responsabilitate pentru situaţia creată, iar evenimentul va avea loc, aşa cum a fost comunicat, între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca", anunţă organizatorii Peninsula pe pagina oficială de Facebook.

Organizatorii au mai preciazat că posesorii de bilete de o zi pentru zilele de 18, respectiv 19 iulie vor fi valabile pentru oricare zi a festivalului, iar abonamentele nu pot fi returnate.

Anunțul a stârnit un val de nemulțumiri în rândul fanilor festivalului. ”Felicitari organizatorilor. Electric Castle a fost doar la prima editie in acest an, dar deja v-a depasit cu mult...”, ”Cum puteti sa scoateti 2 headlineri si dupa... scuze da nu va primiti banii inapoi :)))))...sunteti penibili” au scris pe Facebook fanii nemulțumiți.

Comentarii Facebook