Marti 2 Martie

Venus intră în Pești și aduce schimbări în DRAGOSTE. Planeta iubirii în semnul Peștilor


Astrologul Daniela Simulescu a dezvăluit ce shimbări aduce în viața noastră faptul că Venus intră în Pești.

De pe 25 februarie până pe 21 martie, Venus intră în Pești și vă spun, aveam nevoie de acest moment. Cu siguranță mulți dintre noi aveam nevoie de acest moment. Venus are legătură în primul și în primul rând cu sentimentele, cu iubirea, cu iubirea din filme. Următoarea perioadă ne ajută să ne topim, să ne dizolvăm.

Planeta iubirii în semnul Peștilor. Ce înseamnă? Înseamnă sacrificiu, visare multă, misticism, suferință pe ici pe colo, dependență emoțională.

Cu Venus în Pești, suntem îndrăgostiți de dragoste, vom visa foarte mult, ne vom imagina extraordinar de mult, vom atinge niște planuri, vom accesa niște planuri la care nu ne-am fi așteptat niciodată.

Cu Venus în Pești e o perioadă prielnică pentru a înota puțin prin această disperare. Dacă ești singur, această perioadă o să simți nevoia foarte mult de iubire, de afecțiune, de atingere, de romantism, de o vorbă bună, de o melodie, de un film. O să vrei! (...)

Pe 9 martie nu mai da vina pe celălalt că te-ai sacrificat. Nu-i mai scoate ochii celeilalte. Nu-i problema celuilalt, e problema ta! Dacă vreți să fiți Dumnezeu, fiți Dumnezeu, dar deocamdată suntem niște muritori și trebuie să ne trăim viața", a spus Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Comentarii Facebook