Vedetele filmului "Loverboy", prezente sambata la Iulius Mall Cluj, la vizionarea filmului


Vedetele filmului "Loverboy", actorii George Pistereanu si Ada Condeescu, regizorul Catalin Mitulescu si producatorul Daniel Mitulescu, vor fi prezenti sambata, 15 octombrie 2011, la Cinema City, la Iulius Mall Cluj.

La finalul proiectiei, echipa filmului "Loverboy" va da autografe si va raspunde intrebarilor spectatorilor. Filmul "Loverboy" a avut premiera la Cluj-Napoca, pe 7 octombrie 2011. Dupa proiectie si intalnirea cu spectatorii, echipa filmului asteapta clujenii la o petrecere Loverboy, intr-o locatie ce va fi anuntata pe pagina de Facebook a filmului (http://www.facebook.com/loverboy.film).

"Pentru Luca a fi 'loverboy' este un stil de viata, iubeste cu pasiune, dar renunta de fiecare data inainte sa fie prea tarziu. insa, intalnirea cu Veli ii da planurile peste cap si trebuie sa-si regandeasca viata. La final, trebuie sa ia o decizie, dar oricare ar fi aceea, nu va fi usoara", a declarat George Pistereanu, cel care interpreteaza rolul lui Luca.

"Loverboy" aduce in atentia publicului povestea lui Luca, un adolescent care seduce fete pentru a le pasa prietenilor sai din Constanta. Luca se indragosteste de Veli, una din potentialele sale victime. E vara pe malul
Dunarii, la Harsova. Muzica bubuie din masinile luxoase, fetele sunt bronzate si Veli fuge de-acasa in patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodata mai periculoasa de atat.

Lungmetrajul regizat de catre Catalin Mitulescu a avut premiera mondiala la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, la categoria "Un Certain Regard". La Festivalul de Film de la Sarajevo, Ada Condeescu a primit premiul de cea mai buna actrita pentru rolul sau din "Loverboy", iar George Pistereanu a fost numit cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Pristina. In cadrul aceluiasi festival, pelicula a obtinut premiul pentru cel mai bun film.

"Loverboy" este singurul film romanesc selectat in acest an la European Film Awards. Acesta a intrat in lista celor 45 de filme europene din marea competitie pentru premiul cel mare - Oscarul european. Anuntarea castigatorilor va avea loc pe 3 decembrie 2011, la Berlin, in cadrul celei de-a 24 editii European Film Awards.

 

Vezi si...

Loverboy, filmul care imbina dragostea si prostitutia, ruleaza la Cluj! VEZI PROGRAMUL CINEMA

Comentarii Facebook