Duminica 28 Aprilie

Vedeta controversată Andreea Tonciu revine la Survivor România: „A venit momentul să încep o nouă luptă”


Pe 16 ianuarie 2024, Survivor România revine la PRO TV cu un sezon special, care îi va reuni pe concurenții din toate sezoanele de până acum. Andreea Tonciu a participat în 2023 la Survivor România, însă nu a rezistat prea mult în jungla din Republica Dominicană. 

De data aceasta, bruneta este hotărâtă să demonstreze ce poate și este bucuroasă că a primit o nouă șansă în cel mai dur reality show.

„Da, merg la Survivor All Stars. Știu că ați așteptat răspunsul ăsta și uite că a venit momentul să încep o nouă luptă, o nouă încercare, o nouă supraviețuire. Sunt mândră că fac parte din acest proiect. Așa că ne vedem din 16 ianuarie la PRO TV”, a scris Andreea Tonciu pe Instagram.

După ce a ajuns în Republica Dominicană, Andreea Tonciu a ținut-o doar în scandaluri. Bruneta s-a certat cu CRBL și a criticat-o pe Laura Giurcanu pentru că a stat mai multe ore în apă alături de alți colegi. Lui CRBL i-a spus lucruri usturătoare, printre altele că nu ar fi „bărbat” deoarece a propus o femeie spre eliminare, pe Roxana Ciuhulescu. Bruneta a iscat o serie de conflicte și discuții care i-au făcut pe colegii săi să o propună spre eliminare, în Consiliu.

Comentarii Facebook