Miercuri 24 Aprilie

Vedeta care a spus pe șleau ce crede despre Drăgușanu: „Merg cu capul sus, pe mine nu m-a luat niciodată în vacanță pe bani nimeni”


Un nou scandal în lumea mondenă după ce Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de comentarii acide la adresa Biancăi Drăgușanu, dar și a lui Gabi Bădălău. Printre declarațiile cântăreaței, aceasta a ținut să spună că se împarte între viața de familie și carieră și că la un singur concert a câștigat 5000 de euro, cu precizarea că de fiecare dată a muncit cinstit.

Un nou scandal a izbucnit între vedetele din showbiz. Este vorba despre femeile din viața lui Gabi Bădălău, mama copiilor săi – actuala fosta soție, Claudia Pătrășcanu, și actuala iubită, Bianca Drăgușanu. Cele două dive și-au aruncat vorbe grele, iar internauții stau cu ochii pe scandalul dintre cele ele.

Claudia Pătrășcanu a atacat-o dur pe blondină spunând că ea muncește cinstit și merge cu capul sus și nu primește vacanțe plătite de bărbați precum Bianca Drăgușanu.

claudi.jpeg

Merg cu capul sus, pe mine nu m-a luat niciodată în vacanță pe bani nimeni, așa cum Gabi își dorește să le facă cunoștință copiilor cu actuala, ăsta e și motivul pentru care eu nu accept, ca acești copii să nu stea în preajma acestei femei”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu afirmă că fosta soție a lui Gabi Bădălău face aceste afirmații doar pentru că ea nu primește niciodată nimic și a ajuns chiar să-și cumpere singură florile cu care se fotografiază.

Ăsteia nu îi dă nimeni nimic, cred că și florile și le cumpără singură. Ce vacanță să-i dea ăsteia cineva? Cred că nici Anda Adam nu câștigă 5000 de euro pe concert, care a scos niște hit-uri. Ăsta a cântat pe 400 de euro la Vâlcea de Revelion, mai mult a dat pe motorină decât a primit de la cântare, nu îi e rușine să zică așa ceva?”, a spus Bianca Drăgușanu despre Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

Comentarii Facebook