Va place dansul? Acum puteti achiziona on-line un abonament la Diamond Dance Club din Cluj cu 45 de lei, in loc de 100 lei! (P)

Daca va place sa dansati, dar de multe ori un abonament la club vi se pare prea scump, acum este momentul sa achizitionati unul. Red Deal si Diamond Dance Club va ofera un abonament cu o reducere de 55%, timp de 4 zile.

 

Oferta  Red Deal cuprinde un abonament de o lună la unul dintre cursurile de dans de societate organizate de către Diamond Dance Club. Puteti alege dintre trei perioade, pe cea care va convine cel mai mult:


1. 21 februarie - 30 martie (2 şedinţe săptămânale)
2. 04 aprilie - 11 mai (2 şedinţe săptămânale)
3. 16 mai - 08 iunie (curs intensiv cu 3 şedinţe săptămânale)



Diamond Dance Club din Cluj este un club sportiv afiliat  la Federaţia Română de Dans Sportiv. Puteti participa la cursuri indiferent daca doriti doar sa va distrati sau daca vreti sa faceti dans de performanta.



Clubul de Dans Diamond organizeaza competitii si campionate de dans încă din anul 2001. Pana acum, Diamond Dance Club a organizat trei Campionate Naţionale- în anii 2002, 2006 şi 2009- si, anual , Concursul International de Dans Sportiv- "Napoca Dance Festival".

 

Oferta o gasiti pe www.reddeal.ro

Comentarii Facebook