Miercuri 24 Aprilie

"Marti, dupa Craciun", din 17 septembrie la Cluj, in Cinema City! Stiri de Cluj. ro te trimite la premiera, daca ai cea mai frumoasa fotografie!

Incepand de vineri, 17 septembrie, filmul "Marti, dupa Craciun", va rula la Cluj la Cinema City. Stiri de Cluj.ro va invita la premiera. O invitatie de doua persoane va fi oferita celui (celei) care ne va trimite cea mai frumoasa fotografie a Clujului, in cadrul concursului "Clujul, un oras turistic".

 

Convinge-ne ca turistii au de ce sa vina la Cluj, iar noi te trimitem la premiera filmului Marti, dupa Craciun, un film de Radu Muntean, care a fost selectat in acest an in sectiunea "Un Certain Regard" a Festivalului de la Cannes.

 

In film, Paul Hanganu (Mimi Branescu) este casatorit cu Adriana (Mirela Oprisor) si au impreuna o fetita de 8 ani (Mara). De o jumatate de an, Paul are o relatie extraconjugala cu Raluca (Maria Popistasu), care este medic stomatolog. Paul isi imparte timpul ramas pana la Craciun intre cumparaturi, Raluca si familie si decide sa faca o ultima vizita cu Mara la cabinetul stomatologic.

 

O schimbare neasteptata in programul Adrianei face ca cele doua femei sa se intalneasca, iar Paul sa fie pus in fata unei alegeri dificile. Atat, deocamdata despre film! Mergeti sa il vedeti! Un film romanesc, care se inscrie, fara indoiala, in seria productiilor autohtone de valoare.

 

Premiera de la Cluj va avea loc vineri, 17 septembrie , ora 19,10 la Cinema City. Fotografiile pentru a primi invitatia le asteptam pana joi, 16 septembrie, ora 15,00 pe adresa office@stiridecluj.ro.

 

 

Comentarii Facebook