Marti 5 Iulie

Untold se extinde și în Timișioara? Când ar avea loc prima ediție


Primăria Timișoara a negociat un parteneriat cu organizatorii UNTOLD pentru a realiza un festival similar și la ei în oraș.

Astfel,  solicitarii unei colaborari din partea Untold SRL, Primaria a supus aprobarii Consiliul Local la Timisoara, luni, a unui proiect de hotarare.

Cu scopul cresterii notorietatii nationale si internationale a municipiului Timisoara ca destinatie turistica si punct de atractie pentru vizitatori/turisti, Untold SRL ne-a trimis o propunere de colaborare in vederea organizarii unui eveniment cultural-artistic de renume national si international in Timisoara incepand cu anul 2022.

Untold este o societate cu vasta experienta organizatorica si expunere nationala si internationala, in urma organizarii festivalului Untold in Cluj Napoca si a succesului obtinut in urma derularii acestui festival.

Untold este desemant de catre Ministerul Turismului drept ambasador al brandului turistic al Romaniei„, se arata in referatul care insotea proiectul de hotarare care reglementeaza un parteneriat, conform opiniatimisoarei.ro.

Consilierii locali au aprobat prin vot colaborarea cu Untold.

Potrivit sursei citate, discutiile privind organizarea unui festival by Untold au inceput inca din 2018, iar o prima editie ar putea avea loc la Timisoara peste 2 ani.

Locatia vizata de organizatori este Aeroportul Utilitar de la Cioca.

Comentarii Facebook