Din pestera in palat - doi frati unguri au aflat ca au mostenit 5 miliarde de euro

Sunt saraci lipiti pamintului si isi duc traiul intr-o pestera, dar norocul a dat peste ei cand se asteptau mai putin. Doi frati unguri au mostenit fabuloasa suma de 5 miliarde de euro de la o bunica stabilita in Germania.

Luna trecuta Zsolt si Geza Peladi traiau intr-o pestera, dar luni au aflat ca, impreuna cu sora lor stabilita in America, sunt singurii mostenitori ai averii lasata in urma decesului de bunica lor.

Geza are 43 de ani si a declarat ca va calatori pana in regiunea Baden Wurttemberg, adaugand ca "in trei zile se va confirma ca suntem putrezi de bogati. Este o veche zicala care spune ca banul la ban trage si pana acum nu am crezut ca e adevarata. De cand s-a aflat ca am mostenit acesti bani oamenii stau la rand sa ne dea bani si mai multi. Atat de multi oamenii se poate frumos cu noi, televiziunea RTL ne-a platit bani buni pentru a relata in exclusivitate despre povestea noastra", a mai spus Geza.

Reprezentantii RTL Ungaria au confirmat faptul ca au platit pentru exclusivitate si ca povestea celor doi frati care au ajuns din pestera intr-un palat va fi difuzata si de alte posturi de televiziune, precum ITN, NBS si CBS.

Legat de mostenire, Geza cel mai vorbaret dintre cei doi frati, le-a povestit jurnalistilor maghiari ca "mama noastra s-a tras dintr-o familie bogata. Ne-a abandonat de mici si am pierdut legatura cu ea si cu tatal nostru, iar in cele din urma mama a murit".

Geza a mai adaugat ca daca vor primi banii isi vor reface viata si vor incerca sa se casatoreasca, deoarece pana acum din cauza faptului ca traiau in conditii precare, nici o femeie nu s-a uitat la el sau la fratele sau. "Cu bani totul se schimba, lucrurile sunt mult mai simple", a incheiat Geza.

Comentarii Facebook