Un ”supererou” a devenit cel mai bine plătit actor din lume. Vezi cât a câștigat într-un an
Cel mai bine plătit actor din lume a reușit să adune venituri de 75 milioane de dolari într-un singur an, din două francize cu supereroi.

Robert Downey Jr. se clasează, pentru al doilea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bine plătiți actori din lume, realizat de Forbes.


Actorul, în vârstă de 49 de ani, a obţinut cele mai mari venituri între iunie 2013 şi iunie 2014 din filmul "Iron Man - Omul de oţel 3", care i-a asigurat primul loc în top, lungmetrajul având încasări de 1,2 miliarde de dolari în box office-ul mondial, potrivit Mediafax.

"Cu rolul Omului de oţel, el (Robert Downey Jr., n.r.) este forţa motrice din spatele a patru filme de succes produse de Marvel, inclusiv «Răzbunătorii»", se arată pe site-ul revistei Forbes.

Dwayne "The Rock" Johnson, în vârstă de 42 de ani, care a jucat în "G.I. Joe: Represalii" (2013) şi în seria "Furios şi iute", se află pe locul al doilea, cu venituri de 52 de milioane de dolari, urmat de actorul Bradley Cooper, pe poziţia a treia, cu venituri de 46 de milioane de dolari, obţinute în mare parte din franciza "Marea mahmureală 3/ The Hangover Part III".

Actorul Leonardo DiCaprio a avut un an extrem de profitabil, după ce a jucat în "Marele Gatsby" şi "Lupul de pe Wall Street", care i-a adus o nominalizare la Oscar, şi se situează pe locul al patrulea, cu încasări de 39 de milioane de dolari, urmat îndeaproape, pe locul al cincilea, de starul din "Thor" Chris Hemsworth, cu venituri de 37 de milioane de dolari.

Comentarii Facebook