Marti 7 Februarie

Un nou val de artiști a fost anunțat la festivalul Delahoya


Cea de-a 18-a ediție a festivalului clujean Delahoya revine la origini în acest an, fiind organizat unde a început totul: Pădurea Hoia, Cluj-Napoca.

Până acum o parte din headlineri (Luigi Madonna, Funkanomics, Mr Goju, Michael Placke sau Danny Murano) au fost anunțați, iar acum a venit rândul unui nou val de artiști confirmați.

Dj Vadim este un veteran al scenei electronice, învârtind discuri și producând muzică de mai bine de 20 de ani. Are în spate un label uriaș (Ninja Tune UK) unde activează nume grele ca Bonobo, Amon Tobin sau Cinematic Orchestra. Daddy Vad este omul despre care presa de specialitate spune că nu rămâne niciodată fără idei, reinventându-se permanent și abordând stiluri diverse ca funk, soul, disco, reggae, dancehall, hip-hop sau jungle. Îl găsiți ca headliner la scena outdoor, pe 5 iulie, în Pădurea Hoia.

De Horace Dan D si organizatia CRS (Cluj Raving Society) se leagă succesele unor festivaluri sau evenimente naționale precum Delahoya, Transilvanian Summit sau DJ’s Gathering unde si-a adus contributia atât ca dj, cât și ca organizator, fiind un pionier incontestabil al muzicii techno în România. A fost invitat la numeroase partyuri în Occident, dintre care se remarcă de departe Street Parade Zurich 2004-2006 si Mayday Budapest 2005, evenimente care au avut între 12.000 și 1 milion oameni. Îl puteți vedea pe 5 iulie la scena techno/house, în Hoia.

NDJ este un DJ/turntablist clujean care a avut o ascensiune foarte rapidă, datorită skill-urilor pe care le-a dezvoltat la platane dar și a selecției de muzici „future” din zona bass, UK garage sau 2Step. Celebra organizație Origami Sound l-a cooptat de curând în crew, NDJ câștigându-și reputația de DJ versatil, cu muzică pe care rar o întâlnești. Va mixa în prima seară Delahoya, pe 4 Iulie, în Club Shelter.

Roberth mixează de la 20 de ani, iar de 4 ani a trecut și la producția de piese proprii. A fost remarcat de Horace Dan D care l-a luat sub aripa labelului său, Skills Records, acum având șansa să mixeze la Delahoya, pe 4 iulie, în Club Shelter.

Comentarii Facebook