Un mire a fugit de la propria nuntă, abandonând mireasa, când și-a văzut soția intrând pe ușă la petrecere


Situație ieșită din comun în India. Un mire care petrecea la nunta sa, a fugit repede, abandonându-şi mireasa, când la petrecere a văzut-o intrând pe uşă pe soţia sa.

Mirele, Syed Nazeer (Khaleel), se căsătorea pentru a doua oară fără să-și informeze prima soție, potrivit deccanchronicle.com. Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii, iar bărbatul a fugit când soţia sa a ajuns acolo însoţită de poliţişti. Bărbatul ar fi decis să se căsătorească pentru a doua oară, fără a lămuri situația cu prima soție, mai scrie presa locală, citată de Antena 3.

S-a gândit că planul va funcționa fără probleme, pentru că nu mai era în relații foarte bune cu prima parteneră de viață, doctoriţa Sana Samreen. Potrivit tradiției indiene, el se aștepta să primească de la familia miresei o sumă de bani, însă pandemia a complicat lucrurile, așa că banii s-au lăsat așteptați. Prima soţie spune că în urmă cu aproximativ un an a depus o plângere împotriva soțului ei, după ce s-a săturat ca acesta să-i ceară bani, notează sursa citată.

În urma incidentului, doctoriţa Samreen a depus o plângere scrisă la poliție. Bărbatul a spus că şi-a găsit altă parteneră și a decis să se căsătorească, dar a „uitat" să-și lămurească situația cu prima soție.

Comentarii Facebook