Un clujean vrea să câștige Eurovision - finala națională cu un cântec care spune că românii nu sunt leneşi şi hoţi

 

Liderul trupei Voltaj, clujeanul Călin Goia, a spus că formația va concura la Eurovision, finala națională, cu melodia ”De la capăt”

 

Când am compus şi am lansat piesa şi campania ”De la capăt“, nu ne-am gândit că vom participa la Eurovision. Dar ne-am dat seama că acest concurs poate să ne ajute să facem cunoscută şi internaţional cauza copiilor rămaşi în ţară fără părinţi şi a părinţilor plecaţi la muncă în străinătate pentru a le putea asigura un trai decent.

 

Lumea trebuie să ştie că românii nu sunt leneşi şi hoţi şi că majoritatea munceşte din greu şi cinstit, făcând sacrificii enorme! De aceea trebuie să fie respectaţi şi nu discriminaţi.

 

„De la capăt“ e mai mult decat o melodie, e un manifest. Suntem convinşi că, dacă vom reuşi să câştigăm în România, vom reuşi să facem atentă toată Europa”, a spus artistul.

 

Piesa are și o versiune în limba engleză. ”Încercăm să transmitem multă emoţie, astfel încât lumea să sesizeze importanţa campaniei noastre şi să o trimită dincolo de graniţă.

 

Pregătim foarte atent apariţia de la Craiova, dorind să prezentăm celor din sală şi din faţa televizoarelor un spectacol frumos şi emoţionant”, a mai spus Goia, conform Eva.ro.

Comentarii Facebook