Un clujean a slăbit considerabil pentru a-și impresiona soția: ”E un CADOU!” - FOTO

 

Un clujean stabilit în Spania a reușit să slăbească 9 kilograme în tot atâtea zile, pentru a-i face un cadou soției sale. ”Ne știm de 13 ani și i-am tot promis că voi slăbi, dar până acum a fost foarte greu”, ne-a scris bărbatul.

 

Sunt născut în Cluj și locuiesc în Spania de 12 ani. Sunt căsătorit cu o femeie de naționalitate poloneză. Suntem de 11 ani căsătoriții și avem 2 fiice, de 9 ani și de 6 ani. Soția mea a plecat în Polonia, cu cele două fiice și se întorc acasă în 11 august. 

 

I-am făcut un cadou pe care eu nu am putut să îl fac de cât timp ne cunoaștem. Cadoul constă în a slăbi 9 kg. Cât timp a fost plecată în Polonia nu i-am pus niciodată camera web, i-am spus că e stricată. 

 

Eu am 34 și ani și înălțime 1.78 cm și am avut 92 kg. Evident că azi am 83 kg. De când ne cunoaștem, eu tot timpul am avut am mult de 90 kg. Nevasta mea nu știe cum pot arăta la 83 kg. Am avut la dispoziție 9 zile și am slăbit cel putin un 1 kg pe zi. Sper să fie interesant pentru că eu sunt foarte emoționat că am putut slabi așa mult, 9 kilograme. Am slabit pe baza unei diete naturale, adică am mâncat mai puțin. Am redus în totalitate Coca cola și am mâncat mai multă salata”, ne-a scris David Timbuc, zilele trecute.

 

Clujeanul lucrează la un restaurant în Spania.

 

Înainte de transformare:

 

 

 

După ce a slăbit:

 

 

 

Comentarii Facebook