Nu va mintiti ca nu puteti slabi! Un clujean a slabit 53 de kilograme in 6 luni. Deci, se poate!

Speriat  de problemele de sanatate care incepusera sa apara, Marius Dragota a inceput sa slabeasca din luna februarie. Nu i-a fost usor si a trecut peste tot felul de bariere. Din aprilie, face sport in fiecare zi, fara exceptie.

 

Marius Dragota are 43 de ani. Anii de excese alimentare si lipsa de miscare l-au adus la o greutate de 148 de kilograme. “Daca nu faceam ceva, ajungeam usor la 200 de kilograme. M-am gandit insa la fiica mea, Ilinca, si mi-am zis ca trebuie sa revin la normalitate”, spune Marius Dragota. El le-a povestit celor de la clubul Gimmy Polus, cea mai mare sala de sport si dans din Cluj, cum a reusit sa slabeasca 53 de kilograme in numai 6 luni.

 

Toti grasii au aceeasi poveste, va spun eu. Mananca mult si dezorganizat, in multe cazuri consuma alcool, si cu totii ignora problema fie din lene, fie din lipsa de timp. Numai iarna trecuta, daca e sa vorbesc sincer, am reusit sa mananc 70 de kilograme de carnat afumat si sa beau 100 de litri de Panciu din octombrie pana in decembrie. Azi o masa cu un prieten, maine un botez, poimaine niste oaspeti, si uite asa trece anii si culegi kilograme”, spune Marius, privind spre pozele de acum cateva luni ce-l infatisau cu zeci de kilograme in plus. “Cand am auzit cuvantul diabet din gura medicului meu, cand m-am gandit la fetita mea de sapte ani si la faptul ca sunt inca foarte tanar, m-am hotarat sa nu-mi mai bat joc de mine si am inceput”.

 

"Din februarie pana in martie am slabit haotic vreo 10 kilograme, apoi am inceput sa imi monitorizez greutatea. Din aprilie, de atunci efectiv, am facut zilnic sport, fara intrerupere si am inceput sa mananc organizat, 3 mese pe zi. Nu m-am infometat, dar nici nu am mai mancat un kilogram de salam la o masa. Nu-i niciun secret: mancati decent 3 mese si faceti miscare, si veti vedea cu siguranta rezultatele!”.

 

In fiecare zi, Marius Dragota face intre 50 si 70 de minute de miscare, dar nu exercitii dificile, ci mers pe banda intr-un anume ritm. El spune ca asta e destul, ba chiar cel mai eficient pentru cei ce doresc sa arda grasimea.

Cititi intreaga poveste despre cum a reusit Liviu Dragota sa slabeasca pe liviualexa.ro

 

 

Comentarii Facebook