Miercuri 24 Aprilie

Un bărbat și-a uitat soția în pustietate și a condus 160 de kilometri, fără să știe că femeia NU se află în mașină


Povestea unui cuplu a devenit virală pe internet. Un bărbat și-a uitat propria soție în pustietate, dându-și seama de cele întâmplate după o bună perioadă de timp.

O femeie din Thailanda a trăit clipe de coșmar, după ce a fost uitată de soț în mijlocul pustietății. Bărbatul a condus 160 de kilometri, iar în tot acest timp, nu a realizat că femeia nu este lângă el. Soția a fost nevoită să ceară ajutorul autorităților și a mers 20 de kilometri pe jos.

Cum a ajuns să fie „uitată” femeia chiar de soțul său

Cei doi au decis să petreacă Anul Nou, alături de familia femeii, așa că au plecat de dimineață. Dacă până aici nimic nu sună anormal, continuarea este cel puțin neașteptată. După ce au condus mai mulți kilometri, cuplul a decis să facă un popas. Ulterior, femeia a spus că merge la baie, iar bărbatul nu a mai observat că soția sa nu se afla în mașină, atunci când a pornit autoturismul.

Bărbatul a condus 160 de kilometri, iar în tot acest timp, a crezut că soția sa doarme pe bancheta din spate. Lucrurile stăteau, de fapt, altfel, căci femeia se afla în mijlocul pustietății, fără telefon sau bani la ea.

Speriată, femeia a fost nevoită să meargă pe jos 20 de kilometri, până în cea mai apropiată provincie, pentru a cere ajutor. Nici după ce a cerut ajutor situația ei nu a fost mai bună, având în vedere că nu știa numărul de telefon al soțului. Abia spre dimineață, autoritățile au putut să ia legătură cu bărbatul, care își uitase soția, iar acesta a venit rapid, după ce a aflat ce se întâmplase, notează Spynews.ro.

Comentarii Facebook