Un bărbat şi-a uitat soţia în benzinărie și numai după 100 de km și-a dat seama

 

Un argentinian a reușit performanța de a-și uita nevasta într-o benzinărie. 

 

Samuel P. a făcut plinul și a pornit la drum, fără să realizeze că soția lui, Claudia, rămăsese la benzinărie.

 

Femeia a stat în prima parte a călătoriei pe bancheta din spate, scrie The Telegraph, care a relatat cazul. Aceasta a adormit și s-a trezit numai când Samuel făcea plinul. Ea a coborât să își ia un pachet de biscuiți fără să anunțe și a fost lăsată în benzinărie. În mașină mai era fiul celor doi, de 14 ani, care butona smartphone-ul și nu era atent la nimic.

 

Claudia a încercat să își sune soțul la telefon, dar semnalul era slab, iar apoi salariații din zona autostrăzii au anunțat poliția.

 

Samuel a mărturisit apoi că a simțit că a uitat ceva, dar că și-a dat seama doar după 100 de kilometri că acel "ceva" era soția lui. ”Când s-a întors în cele din urmă, după mai mult de două ore, ea a început să dea cu piciorul în mașină. Era foarte supărată. Nu înțelegea cum de i-a trebuit atât de mult timp până să observe lipsa ei. Nu se poate spune că a fost violentă cu el, dar era neagră de supărare”, a spus agentul de poliție din Passo Fundo.

 

Familia revenea dintr-o vacanță din Brazilia. 

 

Acesta nu este un caz singular. Acum doi ani, un german și-a uitat soția într-o benzinărie, în timpul călătoriei de nuntă din Franța. El si-a dat seama că femeia a dispărut numai după 200 de kilometri. Și atunci, femeia adormise pe bancheta din spate.

Comentarii Facebook