Un bărbat din Arad cere instanței să o oblige pe vecina lui să-i devină amantă

 

Judecătorii din Arad au mari bătăi de cap cu un bărbat care și-a dat în judecată vecina și cere ca tânăra de 23 de ani să fie obligată să îi devină amantă.

 

Reclamantul susţine că în urmă cu două săptămâni, într-o duminică după masă, se afla în casa pârâtei, fiind vecini. Erau singuri. Stătea pe patul din bucătărie şi se uita la televizorul pârâtei. Pârâta venise din camera alăturată cu ţ…e scoase, cu pantaloni scurţi, ca să se vadă ţ…i. Se pensa în oglindă, se ruja şi îi vorbea provocator reclamantului aşezându-se în faţa acestuia, uzând de  expresii pornografice. Reclamantul susţine că a prins-o de b…ă. Pârâta l-a lovit şi l-a înjurat de mamă.

 

După un sfert de oră, pârâta a luat telefonul chemându-şi amantul din sat să o viziteze. A venit un băiat de 17 ani, A. S-a pus lângă ea pe pat, cu mâna după cap, a sărutat-o, după care pârâta i-a zis reclamantului: ”Pleacă, că vreau să rămân cu el!”.

 

Reclamantul a plecat resemnat. Susţine că în urmă cu 2 luni, l-a scos afară din casă şi a rămas cu un bărbat de 35 ani din sat, după care a încuiat uşa. Între timp, reclamantul s-a dus la pârâtă odată şi când să intre în casă, pârâta a ieşit pe trepte şi l-a lovit cu mătura în cap, refuzându-i intrarea.

 

Susţine că pârâta are 23 de ani şi practică sexul cu toţi, chiar şi cu rudeniile ei, iar pe reclamant îl respinge, fapta pârâtei reprezentând o tortură pentru reclamant”, precizează judecătorii.

 

Judecătoria Lipova a respins cererea. ”A avea o amantă, ca relație socială de profunzime intimă, este o situație care contravine adeseori moralității celor mai multe tipuri de comunitate umană și care, deși neprevăzută de lege, nu este nici interzisă, însă, prin interpretarea normelor care reglementează drepturile personalității rezultă că nu există nici o normă care să fondeze pretenția unui reclamant, nesatisfăcut în dorința lui, de a obține satisfacția obligării unei persoane pârâte la predarea vieții sale intime acestuia. Numai voința liberă, reciproc asumată de doi oameni, fără concursul legii și sub auspiciile moralității, pot crea o conviețuire intimă în afara căsătoriei”, se precizează în sentință, potrivit just.ro.

Comentarii Facebook