Un artist român ar face orice pentru a câștiga concursul Eurovision: Sunt în stare să îmi vând și casa



Febra Eurovisionului l-a cuprins pe un artist din România, care spune că este în stare să facă orice este nevoie pentru a câștiga.

Mihai Trăistariu, care a mai reușit să ajungă pe podiumul concursului european, și-a anunțat dorința de a reprezenta țara noastră la ediția din acest an a Eurovision.

Artostul a declarat că are deja o piesă, pentru care a filmat și videoclipul, precizând că este capabil de sacrificii mari pentru a participa.

"Participarea mea la Eurovision în acest an e sigură. M-am mobilizat cu toate forţele şi merg înainte. Din septembrie 2015, pregătesc piesa în engleză „Paradisio”, compusă de mine, Robby G. şi Dumi Pădure, de 10 ori mai bună decât „Tornero”, pentru care am filmat deja videoclipul. Am vrut să mă înscriu în fiecare an la Eurovision, dar am aşteptat 10 ani această melodie „bombă”. Într-un an mi-au fost propuse peste 100 de piese, mai multe din străinătate, dar niciuna „wow!”, care să-mi pună în evidenţă glasul cu triluri şi să fie ritmată.

Sunt capabil să-mi vând şi casa numai să câştig Eurovision. Ruslana (din Ucraina – n.r.), de exemplu, când a câştigat, şi-a vândut locuinţa să poată investi în promovare. Bine, nu e cazul meu, dar, dacă trebuie, faci toate sacrificiile.

Deja am filmat clipul, care a costat 15.000 de euro şi va fi de nivel internaţional pentru că voi lansa noul album în străinătate. Cei de la TVR n-au de investit pentru că dorinţa mea de a câştiga Eurovisionul e prea mare. Pe partea artistică, ei nu trebuie să facă niciun efort, doar să zică: „Da, mergem cu Trăistariu înainte!”. Voi achita eu show-ul, costumele, totul... Proiectul e deja gândit cu o echipă internaţională de 25 de specialişti, ştiu deja ce am de făcut, cum va fi show-ul... se construieşte deja un decor. Videoclipul are loc în cosmos, cu nave spaţiale şi totul e ieşit din tipare", a declarat el, pentru ziarul Ring.

Comentarii Facebook