Oferta early booking: Vacanță în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, cu plecare din Cluj.Platesti 6 zile stai 7 cu all inclusive. - FOTO

 

Alegerea destinației pentru concediul de vară reprezintă un ritual bine pus la punct de majoritatea românilor. Ofertele early booking sunt cea mai bună afacere pentru cei care știu ce doresc, profitând din plin de reduceri. 

 

Alis Holidays le propune ofertele de early booking cu reduceri de peste 20% la sejururile în Bulgaria – Nisipurile de Aur.

 

În perioada primelor luni ale anului, turiștii se gândesc deja la concediul de vară. Tarifele mici și gama variată de oferte turistice îi pun pe gânduri pe aceștia. Pentru început se discută în interiorul familei sau a cercului de prieteni care va fi destinația câștigatoare sau cel puțin care sunt cele trei variante de regiuni. Mai apoi, perindatul de la o agenție la alta s-a transformat în emailuri stufoase, în solicitări de recomandari. 

 

 

Pentru a reduce din timpul petrecut de turiști în alegerea destinației de concediu, în vară, agenția de turism Alis Holidays propune sejururile de 7 nopți în Nisipurile de Aur – Bulgaria, achiziționate prin sistemul de reduceri earlybooking.

 

Golden Sands sau Nisipurile de Aur este o regiună învăluită în mister. Numele stațiunii provine dintr-o veche legendă locală care amintește de niste pirați care au îngropat o mare comoară pe faleza Mării Negre, la nord de orașul Varna, iar natura s-a răzbunat pe aceștia, transformând aurul într-un nisip fin și splendid.

 

 

Stațiunea Nisipurile de Aur este recomandată atât familiilor cu copii, cât și tinerilor care găsesc în această zonă numeroase posibilități de distracție: baruri, discoteci și cluburi moderne. Pentru iubitorii de sport, există mai multe terenuri de tenis în aer liber sau acoperite, terenuri de fotbal, un club de echitație. Una dintre atracțiile stațiunii Nisipurile de Aur este Aquapolis, un parc de distracții acvatic, fiind primul de acest gen din Bulgaria.

 

 

Un exemplu de hotel care se potriveste atât pe gustul tinerilor cât și a familiilor este - Hotel Elena 4*. În perioada: 10-17 iunie 2016 tariful achiziționat prin oferta de early booking a celor de la Alis Holidays, este de 165 euro/persoană în cameră dublă/all inclusive. Astfel, se va achiziționa un sejur de 7 nopți la tariful specific pentru 6 nopți. Transportul va fi cu autocarul cu pornire din Cluj Napoca – Bulgaria la tariful de 59 euro/persoană/dus-intors.

 

 

Pentru detalii suplimentare: http://alisholidays.ro/ 

 

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani în transportul de persoane. În completarea diviziei de incoming, agenția se axează, de asemenea, pe turism extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

 

Comentarii Facebook