Ultimul episod LOST - cel mai asteptat episod din istoria televiziunii - se difuzeaza azi

Astazi se difuzeaza in SUA ultimul episod al partii a 6-a (ultima) din serialul LOST. El va avea cu 30 de minute mai mult decat celelalte si este asteptat sa aduca lamuriri pentru multe din lucrurile de neinteles din cuprinsul serialului.

 

Televiziunea amerciana ABC va difuza doua ore de recapitulare din LOST, apoi cele doua ore din episodul 121 si o emisiune talk-show la finalul filmului.

 

Cu un succes fulminant inca de la debut, LOST s-a remarcat prin rasturnarile de situatie neasteptate, atat de neasteptate incat unele dintre ele sunt inca nedeslusite chiar si dupa mai multi ani.

 

Este cheia succesului producatorilor acestui film, care au reusit sa tina milioane de telespectatori cu sufletul la gura in asteptarea noilor aventuri ale trupei prabusite din zborul Oceanic 815 intr-o insula din Paradis (sau din Infern).

 

La fel de criticat pe cat de indragit, LOST a depasit cifra de 16 000 000 telespectatori / episod in primul an de lansare (2004).

 

Fiecare episod a adus noi si noi intrebari si uneori ci cateva raspunsuri, dar realizatorii s-au asigurat ca in permanenta curiozitatea sa ne fie stimulata atat de mult incat sa trecem cu vederea evenimentele uneori prea fantastice pe care eroii serialului le traiesc.

Comentarii Facebook