Concert anulat! Trupa Mayhem si-a batut joc de rockerii din Transilvania. Norvegienii nici macar nu au plecat spre Cluj-Napoca


Trupa Mayhem trebuia sa cante duminica seara in clubul Irish & Music Pub. Dupa ce au anuntat ca vor intarzia si concertul a fost mutat intr-o alta locatie, s-a aflat ca membrii formatiei norvegiene nici nu au pornit spre Romania.

Concertul din Irish & Music Pub trebuia sa inceapa la ora 17.45 si in deschidere sa cante trupele Noctiferia din Slovenia, Guru of Darkness din Italia si I Divine din Ungaria.

Membrii trupei Mayhem au anuntat ca nu vor putea ajunge la ora stabilita si organizatorii au mutat concertul in Clubul Rolland Garros, ca urmare a confirmarilor date de tour managerul trupei, membrii formatiei Mayhem si agentul de booking.

Organizatorii concertului au aflat telefonic in jurul orei 20.00 ca rockerii de la Mayhem nici macar nu s-au sinchisit sa plece spre Romania si concertul a fost anulat.

Sute de fani care asteptau concertul celor de la Mayhem au plecat spre casa. Organizatorii nu au anuntat daca cei care au cumparat bilete vor fi despagubiti.

Concertul a fost organizat de Promusic Prod, firma care nu este la prima prima patanie de acest fel. Promusic Prod s-a mai ocupat de aducerea la Cluj a formatiei Paradise Lost si a lui Paul diAnno, dar cele doua concerte au fost anulate.


Comentarii Facebook