Turismul, beauty-ul și jenga fac un mix perfect, în acest weekend, la Iulius Mall Cluj. Vino să te bucuri de diversitatea de activități!


Vine vine weekendul, iar la Iulius Mall Cluj se anunță unul cu noi evenimente senzaționale. De vineri până duminică are loc Expo Beauty, Health&Wellness, un târg ce reunește expozanți din Germania, Cehia, Bulgaria, Polonia, China și România, care vin cu ultimele noutăți din aceste domenii, dar și cu oferte din turism. De asemenea, duminică tinerii se vor putea bucura de un joc de jenga uriaș în cadrul Zilelor Studenților Cluj, iar la expoziția „Bizare leacuri din trecut” vei putea descoperi cum se tratau oamenii din Transilvania până în jurul anului 1900.     

Timp de trei zile, de pe 21 până pe 23 octombrie 2022, la Expo Beauty, Health&Wellness, din Iulius Mall, clujenii vor avea ocazia să vadă, să testeze și să se informeze despre ultimele produse din domeniul sănătății și al frumuseții, despre noi echipamente pentru cosmetică și îngrijire corporală, dar și echipamente ecologice de curățenie. Specialiștii în aceste domenii vin din țări precum Germania, Cehia, Bulgaria, Polonia, dar și China și vor împărtăși din know-how-ul lor tuturor celor prezenți. Și pentru că atunci când vine vorba de sănătate, nu trebuie neglijat nici psihicul, expoziția are și o secțiune dedicată turismului. Vei putea descoperi ce are de oferit Colibița, cunoscută și sub numele de „marea de la munte”, dar și unde te poți relaxa și te poți bucura de efectele benefice ale spa-ului, pentru că vei întâlni și reprezentanți ai stațiunilor și centrelor wellness și spa din țară. Vino să te bucuri de o experiență completă în intervalul orar 10.00 – 22.00 în Atrium

Și pentru că studenții deja s-au (re)acomodat cu orele de curs, au terminat de depănat amintirile din vacanța de vară este momentul potrivit pentru Zilele Studenților. Proiectul urmărește crearea unui cadru adecvat pentru implicarea acestora în diverse activități culturale, sportive, recreative și de divertisment și se desfășoară în mai multe locații din oraș. Duminică, 23 octombrie, de la ora 14.00, Iulius Mall Cluj va găzdui un joc jenga uriaș, unde distracția este garantată și suspansul pentru următoarea mutare e la cote maxime. Mai multe detalii despre seria de evenimente pe website-ul Zilele Studenților.

De asemenea, a reînceput și seria de expoziții în Iulius Mall by Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei - Bizare leacuri din trecut. Până pe 31 octombrie, poți descoperi povestea celor mai neobișnuite medicamente din trecut și poți aprecia, prin comparație cu zilele noastre, progresele științei.

Comentarii Facebook