Trofeul Comedy Cluj a fost adjudecat de filmul australiana "O noua zi"! VEZI toti castigatorii - Galerie FOTO

 

Marele trofeu de la Comedy Cluj a fost castigat de filmul australian "Bran Nue Dae/ O noua zi". Actorul Sebastian Papaiani si regizorul Geo Saizescu au primit premii de excelenta pentru intreaga cariera.

Filmul castigator al festivalului, "O noua zi", spune povestea unui adolescent aborigen din Australia, care este trimis fortat de mama la scoala pentru a deveni preot. Tanarul isi da seama ca nu are vocatie si fuge spre casa. Drumul este o adevarata aventura in care isi descopera tatal si fratele.

Premiul pentru Cea mai buna regie a fost castigat de Valery Todorovsky, din Rusia, pentru filmul "Hipsters", iar Cel mai bun scenariu a revenit filmului Baronii, regizat de Nabil Ben Yadir.   

Premiul Cel mai bun actor intr-un rol principal a fost castigat de Maxim Mehmet, pentru filmul "Iubitul zid al Berlinului", iar  Cea mai buna actrita a fost aleasa Anneke Blok, pentru rolul Anne din filmul Tiramisu.

Gala decernarii premiilor de la cinematograful Republica s-a incheiat cu un moment emotionant, in care actorul Sebastian Papaiani si regizorul Geo Saizescu au primit premii de excelenta pentru intreaga cariera.

Comentarii Facebook