Joi 7 Iulie

Trei zodii născute să fie mame superbe. Au darul divin de a construi o familie fericită


Fiecare semn din zodiac şi fiecare mamă are felul ei unic de a-şi face meseria de părinte. Astrele ne-au înzestrat cu multe calități deosebite, acest lucru le permite femeilor să dăruiască viață și să aibă grijă de copii în cel mai frumos mod posibil. Poţi să descoperi în rândurile de mai jos care sunt cele mai bune mame conform horoscopului, dar și ce abilităţi speciale au acestea. Să fii mamă bună este deja o supraputere, astrologii zic însă că anumite zodii sunt mai predispuse natural și firesc să aibă grijă de copiii lor, fără prea mult efort. 

Mama Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Extrem de calmă și pacifistă, mama Balanţă va dori să îşi educe copilul cu vorba bună, fără pedepse, fără voci ridicate, fără interdicţii. Bineînţeles, în toată această atmosferă caldă, există riscul de răsfăţ, copilul poate înţelege greşit că are voie orice, aşa că puţină fermitate n-ar strica. Echilibrată din fire, mama Balanţă va şti când să fie alături de copilul său, dar şi când să-i ofere spaţiu să crească, să se dezvolte, să pornească pe cont propriu.

Mama Rac (21 iunie – 22 iulie)

Sensibilă, grijulie, dedicată trup şi suflet familiei şi mai ales copilului, va fi mereu acolo când acesta va avea nevoie de ea şi va face tot ce se poate pentru binele acestuia. Extrem de protectoare, are adesea tendinţa să exagereze, de aceea ar fi bine să înveţe că nu îşi va putea cocoloşi puiul la nesfârşit, trebuie să îl lase să se maturizeze, să înveţe din propriile greşeli. Va veni o vreme când cel mic va fi mare şi va pleca din casa părintească, şi trebuie să fie pregătit pentru această schimbare.

Mama Peşti (19 februarie – 20 martie)

Fire extrem de sensibilă, mama Peşti va creşte un mic artist, căruia îi vor plăcea muzica, teatrul, poeziile, dansul. Va apela la fel de fel de jocuri doar de ea ştiute pentru a dezvolta imaginaţia copilului. Pentru că în casa mamei Peşti va fi mai mereu o atmosferă de poveste, n-ar fi rău ca, din când în când, toată lumea să coboare cu picioarele pe pământ, în lumea reală. Mama Peşti nu se conformează regulilor şi îi place să se poarte cât mai natural. Îşi va creşte copilul astfel încât el să ştie cât de important este să îi ajuţi pe cei care au nevoie, dar şi să fie conştient de lucrurile din jurul lui.

Chiar dacă nu te-ai regăsit în acest top cu cele mai bune mame din zodiac, vrem să-ți reamintim că nu există mame rele (prin definiţie, o mamă nu poate fi decât bună). Creșterea unui copil necesită mult efort, de aceea poți fi mândră de toate reușitele tale, chiar și reușitele mici. 

Comentarii Facebook