Trei festivaluri din Cluj luptă pentru trofeul de ”Cel mai bun festival din Europa”

 

Trei festivaluri de muzică din Cluj, TiMAF, Jazz in the Park și Electric Castle Festival au fost nominalizate în acest an la Europe Festival Awards 2014.

 

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania - TiMAF este nominalizat pentru a 2-a oară consecutiv la categoria Best Indoor Festival în cadrul evenimentului Europe Festival Awards 2014.

 

Aflat în plină desfășurare, TiMAF se află din nou pe lista finaliștilor alături de cele mai mari festivaluri europene la concursul ce adună anual peste 300 de astfel de evenimente de pe întreag continentul. 

 

Cei care doresc să voteze și să susțină Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania în câștigarea titlului Best Indoor Festival o pot face AICI.

 

Jazz in the Park, un festival aflat la a doua ediție, este nominalizat la categoria Best Small Festival, iar Electric Castle Festival la categoria Best Medium-Sized Festival.

 

Ediția a II-a a Electric Castle a adus o audiență record la Bonțida, când peste 79.000 de participanţi din ţară şi străinătate au făcut să vibreze castelul timp de patru zile, 11.000 de oameni au umplut până la refuz spaţiul amenajat pentru camping, în timp ce site-ul festivalului a fost accesat de 50.000 de vizitatori unici. Die Antwoord, Thievery Corporation, Bonobo sau Dub FX au fost artiștii care au dat greutate line up-ului pregătit de organizatorii Boiler Events pentru ediția din 2014. Toți cei peste 130 de artiști invitați au reușit să producă o experiență unică, pe care publicul a simțit nevoia să o împărtășească pe principalele rețele sociale. 

 

Gala Europe Festival Awards va avea loc pe 14 Ianuarie 2015 în Olanda la Eurosonic Noorderslag.

 

Cei care doresc să le voteze o pot face AICI.

Comentarii Facebook