Torturi senzationale la targul de nunti de la Cluj! Vezi cum se schimba torturile clasice de nunta


Furnizorii de servicii si accesorii pentru nunti si-au expus colectiile pentru anul 2012 in cadrul targului "Nunta la Palat", de la Muzeul de Arta din Cluj.

Pe langa rochii de mireasa, costume pentru miri si bijuterii, au fost expuse si modele de decoratii interioare, torturi, aranjamente florale si modele de invitatii.

 

Criza nu a lovit industria nuntilor. Rochii de pana la 1.500 de euro la targul de la Cluj

 

Producatorii si furnizorii au venit cu cele mai inovative idei pentru a-si atrage clientii.

O firma specializata pe torturi pentru nunti a adus o ideea noua pe piata clujeana. Minitorturile pentru fiecare invitat in parte, care aranjate intr-un anume fel formeaza tortul de nunta.

"Venim cu o alta varianta de tort si suntem pe piata cu aceasta idee din anul 2005, fiind primi in Romania in acel moment cu un asemenea concept. Minitorturile pe care le facem sunt mousse, adica spuma din fructe, frisca naturala si ciocolata daca e cazul", a afirmat administratorul firmei care produce torturile.

 

Cat ai fi dispus sa cheltuiesti pe o verigheta de nunta? La Cluj costa 7.000 de euro Vezi aici preturi

 

In medie un astfel de minitort ajunge sa coste 11 lei, iar pretul intreg al tortului format variaza in functie de numarul de invitati.

Ca si aranjamente interioare si florare anul acesta se va merge in special pe culorile clasice, alb si rosu. Designerii sustin ca in  ultimul timp nu s-a mai mers pe decoratiunile tematice pentru ca acestea implica costuri suplimentare si lumea prefera decoratiile clasice. Preturile la decoratiile interioare si florale variaza intre 1.500 de lei si pana la 8.000 de euro.

Comentarii Facebook