Top Ten- cele mai impresionante imagini ale anului 2009

Revista Time a realizat un top al celor mai impresionante imagini surprinse de aparatele de fotografiat in anul 2009. In realizarea topului nu a contat doar calitatea fotografiei facute , ci si momentul prezentat.

 

Astfel, in top ten si-au gasit locul  momente ca investirea presedintelui american, inmormantarea senatorului american Edward Kennedy sau funeraliile lui Michael Jackson.

 

Top Ten -Revista Time

 

1. MOMENT ISTORIC. Barrack Obama asteapta in culise, cu doar cateva momente inainte sa fie investit cel de-al 44-lea Presedinte al Statelor Unite (20 ianuarie )

 

2. VIGILENT. Un soldat american supravegheaza un drum in Valea Tangi, Afganistan (4 septembrie)

 

 3. RAMAS BUN. Membrii familiei se reculeg langa sicriul in care se afla trupul neinsufletit al senatorului american Edward Kennedy (29 august)

 

4. LACRIMI. Un fan Michael Jackson asteapta inceputul comemorarii de la Teatrul Apollo din New York (30 iunie)

 

5. MIRACULOS. Pasagerii unui avion Airbus 320, apartinand liniilor aeriene americane, stau pe aripile aeronavei, prabusita in apele raului Hudson, din New York, dupa ce un stol de pasari a avariat ambele motoare ale avionului (15 ianuarie)

 

6. INARMAT SI PERICULOS. Rafuiala intre traficantii de droguri din Guinea-Bissau. In ultimii ani, micutul stat din Africa de Nord a devenit un punct cheie de tranzit pentru cartelurile de droguri din America de Sud

 

7. IRANUL EXPLODEAZA. Sustinatorii presedintelui Mir-Hossein Musavi fug pe strazi in timpul protestelor de la Teheran din 16 iunie

 

8. GAZA SUB RUINE. O familie palestiniana se odihneste printre ruinele propriei case, dupa ofensiva israeliana in Gaza din 16 ianuarie

 

9. SECETA. O girafa care a murit de sete zace pe un drum din Kenia. Tara nu a mai avut parte de ploaie de cativa ani si se confrunta cu o criza severa de apa (9 octombrie)

 

10. VACANTA DE VARA. Premierul rus Vladimir Putin, in timpul unei partide de calarie (3 august)

Comentarii Facebook