Luni 15 August

Toamna aceasta ne distrăm nemțește în inima Clujului! (P)


În primul weekend din octombrie, spectacolul se îmbină cu economia la Herbstfest – Festivalul de Toamnă al Economiei Germane 2015. Evenimentul va avea loc între 2 și 4 octombrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Vizitatorii vor avea ocazia să înveţe mai multe despre cultura, tradiţiile şi economia Germaniei, pe care o vor sărbători împreună, de Ziua sa naţională, pe 3 octombrie.

Festivalul, organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord – DWNT, constă într-un program divers. Conferințe, dezbateri, workshop-uri, expoziții se vor îmbina armonios cu spectacole, test drive-uri cu mașini nemțești și show-uri de modă în cadrul Herbstfest 2015.

Invitații se vor putea delecta cu bucate tradiționale nemțești, dansuri bavareze și muzică live. Totodată, copiii vor avea parte de activități distractive: demonstrații de dresaj canin cu ciobănești germani, facepainting, desene pe asfalt, concursuri de mimă și improvizație, ateliere de film și fotografie, workshop-uri de îndemânare și spectacole de teatru.

Oamenii de afaceri din Cluj vor avea posibilitatea de a participa la sesiuni de networking, iar tinerii în căutarea oportunităților de angajare vor avea șansa de a fi recrutați de reprezentanți ai firmelor germane prezente la festival.

Unul din invitații speciali ai evenimentului este chiar Alteța Sa Regală Principele Radu al României. Totodată, în aceeaşi zi, duminică, 4 octombrie, va avea loc Ceremonia de decernare a Titlului de Ambasador al Culturii Române în Germania pictorului clujean Nicolae Maniu.
Programul Festivalului de Toamnă al Economiei Germane se va încheia cu spectacolul de premieră al operei Werther, pus în scenă la Opera Naţională Română Cluj-Napoca şi transmis live şi în Piaţa Unirii.

Evenimentul este organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord – DWNT şi Avalon Events, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu: Bielomatik, Bosch, BKS, Car Rental Walter, Chocodor, Contafiscal Beratung, DLT Business & Travel, EBS, EnergoBit, Gottschaller & Effenberger Bioagrar, Grup Transilvae, Guhring, IAS Expert, Impress, Intelglobalis, Interprint, Karl Heinz Dietrich, Klausenwerk, Kronospan, Lupp Projekt Transilvania, MA Experience, MHP, Sebastian Morar, Siemens, Telenav și Testo.

Proiectul susține candidatura orașului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Programul complet al festivalului îl găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului, Herbstfest - Festivalul de Toamnă al Economiei Germane

 

 

 
Comentarii Facebook