Marcel Iureș joacă azi la Cluj-Napoca în spectacolul ”Leul singuratic”

 

Marele actor român, Marcel Iureș, poate fi văzut joi, 17 septembrie, la Cluj-Napoca în producția originală ”Leul singuratic”.

 

Spectacolul marca Show Factory & Fabrica de Lideri îl prezintă pe marele actor român, care a jucat în mari producții hollywood-iene, într-o ipostază nouă, plăcută.

 

Este o producție culturală și de divertisment pe care am gândit-o și a cărei idee Maestrul a îmbrățișat-o de la început. Fără ifose și pretenți, de altfel cuvenite domniei sale. Ci cu dragoste, încredere, dăruire și modestie. Astfel, El, mi s-a dezvăluit a fi înainte de orice OM. Alături de Marcel Iureș, pe scena Casei de Cultură a Studenților, vor susține un concert Emeric Imre și artiștii din trupa sa. Pe lângă ei am invitat - în baza proiectului de căutare și promovare a talentelor clujene neștiute - doi tineri care promit: Dana - care va cânta alături de Emeric Imre și Mihail Sandu, basarabeanul stabilit în Cluj Napoca. La început de drum, cei doi au nevoie de o scenă și un afiș, alături de mari artiști, consacrați”, conform novăcescu.ro.

 

Beraria Culturala este un proiect cultural-comunitar al Fundației Armonia, parte a Programului ”Capitala Europeană a Tineretului. Cluj Napoca 2015”, care este susținut de Ursus şi Municipalitatea clujeană. 

 

”Proiectul Show Factory & Beraria Culturala este realizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca,sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021”.

 

Spectacolul are loc la Casa de Cultură a Studenților, de la ora 19.00.

Comentarii Facebook