Tinerii PDL -isti din Cluj promoveaza campania "Culorile Iubirii"


Tinerii PDL -isti din Cluj organizeaza in perioada 14-24 februarie campania "Culorile Iubirii".

Campania se va desfasura pe Bulevardul Eroilor, in fata sediului partidului, zilnic intre orele 13.00 - 15.00, precum si in alte zone ale orasului.

"Profitam de faptul ca luna februarie este luna iubirii pentru a-i indemna pe clujeni sa iubeasca si sa adere, la randul lor, la aceste valori. Pe durata campaniei 'Culorile Iubirii' fiecare zi va fi dedicata unei teme si culori, pentru a marca o anumita forma de iubire, sau o valoare in care noi credem si pe care dorim sa o impartim cu cei din jur. Astfel, calendarul campaniei se deruleaza pe zece zile, cu zece culori si zece moduri de a iubi si respecta lucrurile care conteaza cu adevarat in viata", a declarat Ovidiu Campean, vicepresedintele OTPDL Cluj-Napoca.

Vezi calendarul "Culorile iubirii":

Ziua 1- luni, 14 februarie 2011: "Asculta-ti inima!" - Roz: in ziua internationala a indragostitilor ii indemnam pe clujeni sa isi manifesteze afectiunea pentru persoana iubita. 

Ziua 2- marti 15 februarie 2011: "Respecta modelele de viata!" - Azuriu: ziua destinata respectului pentru modelele de viata, pentru clujenii de varsta a treia care.

Ziua 3- miercuri 16 februarie 2011: "Iubesate cultura si respecta traditia!" - Ocru, maroniu: ziua respectului si atasamentului pentru  traditiile si mostenirea noastra culturala.   

Ziua 4- joi 17 februarie 2011: "Iubeste sa traiesti sanatos!" -  Violet: ziua dedicata respectului pentru corp si manifestarii interesului pentru starea noastra de sanatate.  

Ziua 5- vineri 18 februarie 2011: "Iubeste Natura!" - Verde: ziua dedicata respectului pentru mediul inconjurator, a iubirii pentru natura.

Ziua 6- sambata 19 februarie 2011: "Celebreaza Prietenia!" - Portocaliu: ziua dedicata prieteniei, importantei de a ne inconjura in viata de persoane cu care sa impartasim valori si idealuri comune, a recunosterii faptului ca viata sociala, apartenenta si implicarea in comunitate sunt valori esentiale ale clujenilor.

Ziua 7- duminica 20 februarie 2011: "Ziua Familiei!" - Galben: ziua dedicata iubirii pentru membrii familiei, cea mai importanta pentru clujeni, locul din care ne obtinem echilibrul personal fara de care nu am avea energia de a progresa.

Ziua 8- luni 21 februarie 2011: "Iubesc Cluj-Napoca!" Albastru: ziua in care ii invitam pe toti clujenii sa isi manifesteze afectiunea pentru orasul in care traiesc, muncesc, iubesc, se dezvolta si isi cresc copiii, Cluj-Napoca, orasul nostru drag si special.

Ziua 9- marti 22 februarie 2011: "Sunt responsabil, ma implic!" - Alb: ziua dedicata voluntariatului.

Ziua 10- miercuri 23 februarie 2011: "Iubeste sportul!" - Multicolor: (culorile sporturilor olimpice), ziua dedicata placerii de a ne misca si de a ne mentine in forma.

Tinerii democrat liberali au creat si o pagina "Culorile iubirii" pe Facebook, unde clujenii pot lasa mesaje.

Comentarii Facebook