TiMAF începe la Cluj. VEZI programul și cum poți câștiga bilete oferite de Știri de Cluj - VIDEO

 

Transylvania Music&Art Festival (TiMAF) începe la Cluj vineri, 5 octombrie, cu un concert incendiar al celor de la Parov Stelar. O altă surpriză pregătită este spectacolul Lord of the Dance, de marți, 9 octombrie. 

 

TiMAF și-a propus să devină un reper cultural, artistic și de divertisment, să promoveze municipiul Cluj-Napoca, gazda acestui eveniment în România și în străinătate. Vrem ca TiMAF să reprezinte cele cinci simțuri, să fie o experiență senzorială completă. Abordăm 13 arte, începând de la muzică, dans, fotografie, arte plastice, publicitate, teatru, film, arhitectură, literatură, street arts, arte marțiale și gastronomie.

 

Pe fiecare artă în parte am pregătit clujenilor trei componente: una de atracție principală, una competițională, prin care ne propunem să promovăm artiștii, și una educațională, prin care vrem să le facilităm accesul de a învăța și a afla mai multe despre aceste arte și evenimente pe care noi le-am pregătit pentru ei”, a declarat Bogdan Buta, unul dintre organizatori.

 

Atracțiile principale din TiMAF sunt Parov Stelar Band și trupa La Rochelle, concert care va avea loc vineri, la Sala Sporturilor. Îi așteptăm și la concertele din aer liber, care se vor desfășura în acest weekend din 5 și până în 7 octombrie, în aer liber la Sala Sporturilor. Marți va fi Lord of the Dance, cel mai spectaculos show de dans din lume, creat de Michael Flatley. Vom avea diverse atracții și evenimente pe tot parcursul lunii octombrie, de mâine, 5 cctombrie, și până în 28 octombrie”, a mai spus Bogdan Buta. 

 

ȘTIRI de CLUJ ofera câte 10 de bilete la concertul PAROV STELAR și la spectacolul LORD of the DANCE

 

Vor fi și concerte în aer liber, Grasu XXL, în 6 octombrie, și  Paraziţii, în 7 octombrie, pe platoul Sălii Sporturilor.

 

În total, vor fi organizate peste 100 de evenimente din foarte multe domenii care se vor desfășura în Piața Unirii, Teatrul Național, Sala Sporturilor și Lacul Chios.

Comentarii Facebook