ȘTIRI de CLUJ oferă 10 de bilete la spectacolul LORD of the DANCE

 

Știri de Cluj oferă, în cadrul unui concurs organizat pe Facebook, 10 bilete la super spectacolul Lord of the Dance, din 9 octombrie. 

 

Pentru a va putea înscrie în acest concurs trebuie sa intrați pe pagina de Facebook ȘTIRI DE CLUJ - Afacere locala, unde sa postați un comentariu în care sa spuneți la care dintre cele două evenimente vreți bilet si de ce, dar și să adunați cât mai multe Like -uri. Pentru fiecare eveniment trebuie trimis un mesaj separat pe pagina de Facebook STIRI DE CLUJ- afacere locala.

 

Mesajele care adună cele mai multe Like -uri vor fi răsplatite cu un câte bilet la spectacolul Lord of the Dance, un eveniment special din cadrul Transylvania International Music&Art Festival (TiMAF).

 

Dupa ce ați postat mesajul trebuie sa trimiteți un email pe adresa office@stiridecluj.ro, unde sa puneți link-ul la care ați adunat like-uri, nume, prenume și numărul de telefon la care sa fiți contactat.

 

Concursul pentru spectacolul Lord of the Dance se va desfașura pâna marți, 9 octombrie, la ora 14.00. Biletele vor putea fi ridicate de la 14.30 și pâna la ora 19.00, de la sediul redacției, de pe strada Regele Ferdinand. Spectacolul Lord of the Dance va începe de la ora 20.00, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

 

Biletele puse în concurs au valoarea de 150 de lei fiecare.

Comentarii Facebook