TIFF Cluj ajunge anul acesta si in Manastur. Vezi unde vor avea loc proiectii!

Organizatorii Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) vor fi folosi in acest an spatii noi pentru proiectia filmelor.

 

Potrivit organizatorilor, proiectiile in aer liber vor avea loc la cea de-a zecea editie in Piata Unirii, la Castelul Banffy de la Bontita si in cartierul Manastur.

 

Printre noile spatii care vor fi folosite in acest an la proiectii se numara Cinema Odeon, Centrul Cultural Francez sau Casa de Cultura a Studentilor.

 

Acestea se vor adauga spatiilor folosite deja de ani buni de organizatorii TIFF, cum ar fi cinematografele "Florin Piersic", Victoria si Arta, dar si Muzeul de Arta, unde se desfasoara Meeting Point TIFF.

 

"Editia 10 a Festivalului International de Film Transilvania pregateste o serie larga de evenimente speciale, care apropie cea de-a saptea arta de celelalte arte. Astfel, la Cluj vor fi organizate expozitii de fotografie inedite, concerte (va avea loc editia cu numarul 2 a festivalului de muzica AlternaTIFF) si se vor juca spectacole de teatru sub egida Teatru la TIFF", anunta organizatorii festivalului.

Comentarii Facebook